Loading Search Bar...


Nothing found - try zooming or dragging the map
Click to show Oslo TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert - Dunstable, Bedfordshire, United Kingdom

Oslo TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Dunstable
Bedfordshire
United Kingdom

Oslo TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert - Dunstable, Bedfordshire, United Kingdom



Address
69 Katherine Dr
Dunstable
Bedfordshire
LU5 4NP
Phone
Email

About Oslo TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert

Category: Tree And Bush Removal Services

Har du trær som trenger en liten ansiktsløftning, eller kanskje du står overfor en større oppgave som trefelling? Da er Oslo Treservice din ideelle samarbeidspartner! Vi er eksperter på trepleie og skogbruk med mange års erfaring i Oslo-området, og vårt mål er å sørge for at hagen din alltid er i topp stand.

Vårt team består av høyt kvalifiserte arborister og fagfolk som brenner for det de gjør. Vi håndterer alle typer oppdrag, fra beskjæring av trær for å fremme sunn vekst, til felling av store trær som utgjør en sikkerhetsrisiko. Ingen jobb er for stor eller for liten for oss.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert:

Trefelling: Når trærne dine har blitt for store eller begynner å utgjøre en fare, sørger vi for en sikker og effektiv felling.

Beskjæring: Regelmessig beskjæring er viktig for å opprettholde trærnes helse og estetikk. Våre eksperter vil sørge for at beskjæringen utføres på en måte som fremmer vekst og gir et pent utseende.

Stubbefresing: Etter felling av trær, tar vi oss av stubbene. Vi fjerner dem grundig, slik at du slipper å bekymre deg for å snuble over dem eller for å måtte håndtere dem selv.

Flishugging: Vi omdanner treavfall til nyttig flis som kan brukes som mulch eller til annet formål i hagen din.

Tomterydding: Vi rydder tomter for trær og busker, slik at du får en ren og klar overflate for videre utvikling eller bruk.

Hos Oslo Treservice setter vi stor pris på god kommunikasjon med våre kunder. Vi starter alltid med en grundig befaring der vi vurderer dine spesifikke behov og gir deg en klar oversikt over hva som må gjøres. Vårt mål er å tilby skreddersydde løsninger som passer perfekt til din situasjon og budsjett.

Vi bruker det nyeste og mest avanserte utstyret for å sikre at alle oppgaver blir utført på en sikker og effektiv måte. Sikkerhet er vår høyeste prioritet, og vi sørger for at alle våre ansatte er godt opplært og utstyrt med nødvendig verneutstyr.

Vårt fokus på kvalitet og kundetilfredshet gjør oss til en pålitelig aktør innen trepleie. Enten du trenger hjelp med en enkel beskjæring eller en omfattende felling, er Oslo Treservice klar til å levere profesjonelle resultater.

Oslo Treservice – Trefelling Og Trepleie Ekspert
Sorgenfrigata 36a
0365 Oslo
Telefon: 21 56 98 39

 


rocadonna's avatar
3 review(s)
Review of Oslo TreService - Trefelling Og Trepleie Ekspert written
Fremragende Tjeneste fra Oslo Treservice!

Jeg benyttet Oslo Treservice for felling og beskjæring av trær i hagen min, og jeg er kjempefornøyd! De var raske, effektive og veldig profesjonelle. Teamet ryddet opp etter seg og tok godt vare på hagen min. Prisen var rimelig, og kommunikasjonen var utmerket hele veien. Jeg anbefaler Oslo Treservice på det sterkeste til alle som trenger kvalitetstjenester innen trepleie.

Your Rating

Click to rate this business 'Hate It'Click to rate this business 'Didn't Like It'Click to rate this business 'Not Bad'Click to rate this business 'Liked It'Click to rate this business 'Loved It'
(click a star to select)

Your Review
characters left.